" /> За Нас - Екипът | Психотест за шофьори Nо1
Екипът на психологическа лаборатория Св. Пантелеймон
team_image

Мина Касабова

Главен психолог и Управляващ мениджър

Мина Касабова е главен психолог и управляващ мениджър на Психологическа лаборатория Св. Пантелеймон – специализирана за работа с автомобилен транспорт и провеждането на психотестове за шофьори. Без съмнение, психолог Касабова е един от най-ерудираните и опитни професионалисти в бранша, към когото можете да се обърнете.

 

Психолог Касабова води успешно лабораторията вече седма година и е от първите професионални психолози в столицата, които се занимават с изследвания за психологическа пригодност на шофьори. Освен дългогодишната й работа с водачи на МПС, по образование тя е Бакалавър по Психология в НБУ, както и дипломиран с отличие Магистър в СУ Св. Климент Охридски.

team_image

Ради Георгиев

Маркетинг мениджър

Ради Георгиев е маркетинг специалист с дългогодишен опит, който специализира в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн технологиите. В екипът на лабораторията е от самото начало като технически отговорно лице и мениджър на маркетинг процесите. На мнение е, че зад всеки успешен бизнес седи персоналното отношение към клиентите.

 

Като шофьор г-н Георгиев е притежател на контролен талон „Водач на МПС без наказания“, считано вече повече от 12 години. Вярва, че всички можем да бъдем по-добри шофьори ако проявяваме повече търпение и толерантност на пътя. Възхищава се на манталитета на шофиране в Западна Европа, където не се случва някой да ти свири с клаксон или да ти присветва с дълги светлини. Мечтае един ден така да бъде и по родните пътища.

Повече информация за нашите услуги

Психотест за работа и категория

ВСИЧКИ СЛУЧАИ

Психотест за нарушения

ВСИЧКИ СЛУЧАИ

Заповядайте на психотест при нас