" /> Психологическа лаборатория МЦ Св. Пантелеймон
 

Психологическа лаборатория
за автомобилен транспорт МЦ Св.Пантелеймон

Психологическа лаборатория Св. Пантелеймон отвори врати през септември 2012-а в град София и е една от първите специализирани лаборатории за автомобилен транспорт в страната. Провежда психотестове за професионални и провинили се шофьори, както и за граждани, които искат да заменят чуждестранното си свидетелство за управление на МПС с българско. Щастливи сме, че сме едни от първите в бранша, които продължаваме да се развиваме и до днес, а за удобството на нашите клиенти работим и в празнични дни.

 

През годините лабораторията смени две локации. Първоначално се помещаваше в софийския квартал Света Тройца, а от края на 2012-а насам сме в ж.к. Илинден, до 10-то ДКЦ. И по-точно на 1-ви етаж в бл. 12-1, вх. А, в локалното платно на бул. Александър Стамболийски 186, между бул. Константин Величков и ул. Антон, в посока Вагон-ресторанта. Сегашната локация е удобно на хората, поради близостта си до Метростанция Константин Величков, както и заради широката градска площ около лабораторията, която дава възможност за лесно и безплатно паркиране пред сградата.

 

Работното ни време е сутрин от 9:00 часа – до 16:00 следобяд, в което може да минете на място, и да се запишете за психотест, както и да получите по-подробна информация за естеството на изследването. Можете да заявите, по всяко време, удобни за вас дата и час и по телефона, но е важно да се обадите минимум 24 часа предварително! По наредба от Министерството на транспорта изследванията се провеждат сутрин от 9:00 и от 11:00 часа. Тези условия важат за всички психологически лаборатории в България.

  • Екстериор

    In Психологическа лаборатория Св. Пантелеймон
    Психологическа лаборатория МЦ Св. Пантелеймон - изглед отън
  • Интериор

    In Психологическа лаборатория Св. Пантелеймон
    детерминатор за психотестове на шофьори